Welcome to Love's world

May your day be like a lemon - unique in taste, healthy and light =))

Saturday, 25 February 2012

Вдъхновения / Inspirations

Звездите и луната - недостижими и невероятно красиви; пътуванията из страната и навън - вълнуващи и леко тъжни понякога; природни гледки, които те оставят без дъх;...хубавата храна, музика, изкуство - които допълват смисленото ти съществуване - НИЩО не може да се сравни с вдъхновението, което ми носят хората. Не просто хората, а специалните същества, приятелите.

Когато долиташ в мислите ми, леко и трепетливо, като малко пухкаво облаче, носиш усещане за фина мъгла и нещо много, много вълнуващо и мистериозно. С дъх на канела, китка мечти и боси крака, с теб препускаме по целия свят и най-вече у дома. Аз от моя, ти от твоя (дом), смело се вълнуваме и носим през морета и океани от информация, несправедливости, климатични промени и вихрушки от надежди.

Твоите сладка усмивка, детска невинност и безгранична подкрепа ме карат да се усмихвам широко, жестоко влюбена в живота и силна както никога. Твоята слънчева и невероятна особа, неописуемо сладка като меденка, палачика...кексче - ме изпълва с желание да покоря върховете, към които се стремя, а не просто лениво да ги съзерцавам отдолу. Вредната храна е толкова вкусна!
Чувството за хумор и сарказмът, невероятният ти поетизъм и нежност, ах толкова си разнолика!

Много те ОБИЧАМ скъпо Съкровище, Гери, Деси, Ели Рудолд, Ели Бел, Иве, Изи, Йони, Криси, Маги, Мони, По, Хриси, Цвети, Яна...
Живо доказателство, че връзките от растояние на са мит, илюзия, лъжа...
В мислите ми изплуват топлота, светлина, различни цветове коса, джудо, стил, поетизъм, артистизъм, невероятно силни бури, които не могат да ни спрат да се видим и да ни е слънчево, философия, акценти, оригиналност, упоритост, усмивка. Изплуват сълзи от смях, катерене на скалите, изкарване на козите и споделени тайни.
Изплува една прегръдка, задушаваща, топла и искрена, която пращам по гълъбите, вятъра и звездите!
Благодаря ВИ, че ВИ има!!!
Моето съкровище!

1 comment:

  1. your blog is amazing :)
    I love it!!

    http://bubblemylicorice.blogspot.com/

    ReplyDelete